Els nous semàfors, encara en fase de prova i coordinació, s’estan millorant per a garantir més seguretat

003

Els dos nous semàfors, situats junt al Centre de Salut i al quarter de la Guàrdia Civil, es troben encara en fase de prova i coordinació amb la resta de senyals vials i semàfors del poble. S’està tractant de millorar la situació a fi de garantir més seguretat vial, tant als vehicles, com als vianants –especialment els que freqüenten el Centre de Salut–. S’espera que en el termini d’un mes, aproximadament, els problemes de trànsit actuals estiguen resolts.

Es preveu, en els pròxims dies, incorporar un polsador al semàfor del Centre de Salut, de manera que funcionarà per fases: mentres cap vianant pressione el polsador, el semàfor romandrà verd per a no tallar el trànsit de vehicles de manera innecessària. Quan un vianant el polse, el semàfor no atorgarà el pas als vianants immediatament, sinó que entrarà en la fase de coordinació amb la resta de semàfors, és a dir, funcionarà amb total normalitat i, en el moment precís, donarà el pas als vianants (no serà de forma immediata).

És a dir, únicament es tallarà el pas als vehicles quan realment hi haja vianants esperant per a creuar que, a més, tinguen la preferència en eixe moment. D’esta manera, s’espera que el trànsit de vehicles siga molt més fluid alhora que els vianants estiguen més segurs a l’hora de creuar.

Per la seua banda, els temps del semàfor que es troba junt al quarter de la Guàrdia Civil patiran algunes modificacions per a evitar les cues innecessàries quan no hi haja vianants creuant, llevant el temps excessiu de pas per a ells i atorgant-se’l als vehicles, el trànsit del qual és molt més concorregut en eixa zona.

Es prega als veïns que es comprenguen els motius d’instal·lar els nous semàfors, perquè, com assegura Juanjo Manzaneque, regidor de Mobilitat, “eren necessaris per a garantir més seguretat als vianants en les dites zones, especialment als que entren i ixen del Centre de Salut, molts d’ells amb mobilitat reduïda”.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Pau Díaz

004

 

29 Juliol 2016

http://www.puçol.es/index.php/va/urbanismo-2/34756-els-nous-semafors-encara-en-fase-de-prova-i-coordinacio-s-estan-millorant-per-a-garantir-mes-seguretat?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Anuncios

Acerca de Joaquín PN

Enfermo de Crohn desde el año 1988
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s